Estetinis plombavimas

white teethEstetinis plombavimas yra plačiai paplitusi procedūra. Taikant naujas technologijas, odontologijos procedūros tapo beskausmės, patogios ir higieniškos. Klientai ėmė suvokti ne tik sveikatos, bet ir estetikos bei šypsenos svarbą, gyenimo kokybę. Visuomenėje kilo naujas susidomėjimas šypsenos pagražinimo būdais. Odontologijos mokslas augo ortodontijos, periodontologijos, implantacijos ir chirurgijos srityse, estetinis plombavimas kaina  Vilniuje  yra prieinama kiekvienam pacientui.

Kada atliekamas estetinis plombavimas?

Ar bandyti išsaugoti savo dantis ar rinktis implantus?

Jei dantys stipriai pažeisti, paslankūs ir jų nėra daug, natūralu, kad kyka klausimas: ar verta toliau dėti pastangas, laiką ir finansus, norint dantis išsaugoti, o gal geriau įsisriegti implantus ir problemų neliks. Retas, kuris pacientas iš karto nori šalinti nuosavą dantį ir implantuotis kitą. Dauguma teiraujasi apie danties  išsaugojimo galimybes ir tik po to svarsto kitus variantus. Odontologo pareiga pacientui pasiūlyti visus įmanomus gydymo būdus ir variantus, numatyti prognozes, galimas komlikacijas. Tuomet turėdamas pilną informaciją apie situaciją, prognozes bei pasekmes, pacientas renkasi pats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>